Divožienky

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Paťo [trillian]

Paťo je proste paťo. Na to aby ste spoznali dobre tento pojem musíte chodiť s nami pár rokov do triedy.

Paťo máva väčšinou štvorky a samozrejme mu to je vačšinou jedno. Paťo chýba zo zásady takmer na všetkých písomkách z angliny, čo vadí najmä našej profesorke. Paťo nikdy, nič nechápe ale myslí si o sebe, že je geniálny. Paťo je chodiaca kalkulačka. Paťo veľa číta a pozerá filmy. Paťo jazdí na motorke. Z času na čas príde totálne doškriabaný a dobitý, s tým, že z nej zasa spadol. Paťovi občas na mobile ukazuje uprostred slovenska sieť Vodafon CZ. Paťo sa hanbí, keď ho na jarmoku uvidia len s kofolou. S paťom sa dobre robia kraviny, pretože, keď si uvedomí, že nejakú robí, je väčšinou uprostred jej diania. S paťom je zábava, lebo vždy trepe odveci poznámky. Paťo je paťom hlavne preto, lebo je taký vysoký, že väčšina báb potrebuje na to aby mu pozrela do tváre ďalekohľad. 


Bosoráci a iná háveď | stály odkaz

Komentáre

  1. klamlive vypovede
    neklamte o takom zlatom chalanovi ako som ja take somariny. Skoro nic z toho nie je pravda aj ked uznavam ze niektore odpovede su celkom trefne
    publikované: 28.01.2008 19:07:27 | autor: zvono (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014